
شیرپروانه ای ویفری اهرمی
مشخصات محصول:
این شیر برای نصب بین فلنج هایی مناسب است كه سوراخكاری آنها مطابق استاندارد ANSI CLASS #150 / DIN EN 1092- 1 بوده و فشارکاری سیستم تا فشار ۱۶bar باشد. طراحی این شیر به گونه ای است که پروانه در موقعیت باز، كاملا در وسط قرار می گیرد و بهترین شرایط را برای عبور جریان با كمترین افت فشار فراهم می كند.
لاستیك آببندی با فرم U ، داخل بدنه و دو طرف بدنه قرار گرفته و قابل تعویض است و آببندی مطمئنی را از هر دو سمت پروانه تامین می كند.
مزایا:
- افت فشار اندکی را موجب می شود.
- آببندی از هر دو سمت پروانه به خوبی انجام می گیرد.
- لاستیک آببندی داخل بدنه به آسانی قابل تعویض می باشد.
- امکان نصب شیر در تمامی حالتها (عمودی، افقی، مایل ) وجود دارد.
- به منظور قطع و وصل و همچنین کنترل جریان سیال مناسب است.
- ضخامت کم شیر که مطابق با استاندارد ISO 5752 سری ۲۰ و یا EN 558-1 سری ۲۰ می باشد شیرهایی با وزن کم و ابعاد کوچک بوجود آورده که مشکلات نصب، انبار داری و حمل و نقل را به حداقل می رساند.
- مقطع U شکل لاستیک آببندی داخل بدنه شیر نیاز به واشر آببندی بین شیر و فلنج های مقابل را مرتفع می کند و موجب عایق نمودن سیال از بدنه شیرمی گردد.
گستره کاربرد:
از این شیر به منظور قطع و وصل سیال استفاده می گردد.
با شرایط خاص ( سرعت های زیر ۱m/s ) می توان از این شیر به عنوان کنترل جریان استفاده نمود.
متریال و درجه حرارت سیال با توجه به تنوع جنس لاستیک آببندی و جنس پروانه و پوشش رنگ قایل تامین می باشد.
پوشش رنگ:
کلیه قطعات چدنی توسط رنگ اپوکسی پودری آبی RAL 5005) یا (RAL 5015 به روش الکترواستاتیک پوشش داده می شوند.
توجه :
این شیرها احتیاج به واشر آببندی (گسكت) ندارد و استفاده از واشر آببندی عملكرد شیر را مختل می نماید.
سایز (میلی متر) : ۳۰۰-۲۰
فشار (بار) : ۱۶-۶
جنس بدنه : انواع چدن داکتيل، فولاد ریختگی، استنلس استیل، آلیاژهای پایه مس
جنس دیسک : انواع چدن داکتيل، فولاد ریختگی، استنلس استیل، آلیاژهای پایه مس
شیرپروانه ای فلنجدار گیربکسی
طراحی شیرهای پروانه ای فلنج دار به صورت دوبار خارج از مرکز (double eccentric) می باشد.
مناسب بودن شکل و فرم پروانه برای عبور جریان، رینگ آببندی یکپارچه، آب بندی از هر دو طرف، قابلیت تعویض و تنظیم لاستیک آب بندی در حالتی که شیر بسته است از مشخصات این شیر می باشد.
با گردش پروانه در جهت حرکت عقربه های ساعت به مقدار ۹۰ درجه سانتی گراد ، شیر بسته می شود.
پوشش رنگ:
کلیه قطعات چدنی توسط رنگ اپوکسی پودری آبی (RAL5015 یا RAL5005 ) به روش الکترواستاتیک پوشش داده میشوند.
گستره کاربرد:
مورد استفاده برای قطع و وصل جریان سیالاتی مانند آب خام، آب آشامیدنی، گاز و هوا (تا دمای ۷۰ درجه سانتی گراد) .
توجه :
لاستیک NBR برای دمای تا ۷۰ درجه سانتیگراد و لاستیک EPDM برای دمای تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد قابل استفاده است (برای شرایط خاص با دمای کاری بالاتر با شرکت میراب تماس حاصل فرمایید) .
سایز (میلی متر) : ۲۵۰۰-۱۰۰
فشار (بار) : ۶۳-۶
جنس بدنه : انواع چدن داکتيل، فولاد ریختگی، استنلس استیل، آلیاژهای پایه مس
جنس دیسک : انواع چدن داکتيل، فولاد ریختگی، استنلس استیل، آلیاژهای پایه مس
دیجی پایپ تامین کننده شیرآلات چدنی میراب